Här ska jag avslöja mina främsta inspirationskällor när det gäller inredning. Jag har valt ut dem med omsorg. Tanken med inspiration är enligt mig inte att man ska kopiera exakt rakt av utan att få en hästspark för att komma igång med ett eget tema .

Först vill jag tipsa om sajten Elle Decoration. Den är grymt omfattande och kittlar på alla ställen på samma gång. Fina bilder och med IKEA som huvudsponsor. Här hittar du bra grejor som funkar i olika prisklasser. Ett ljuvligt smörgåsbord för alla som är intresserade av vackra och funktionella inredningsdetaljer eller hela stilar och koncept. Det räcker egentligen med den här källan för här finns allt.

Mina inspirationskällor

Om du ändå inte får nog vill jag rekommendera att du surfar runt på Pinterest. Det vidgar vyerna ska jag säga. Här kan man få se totalt oväntade arrangemang för hemmet, garderoben, trädgården eller tips på matlagning och bakning med mera. Fantasin får turbofart och det är egentligen bara tid och pengar som bromsar . Det är nästan så att man blir lite stressad av alla idéer som rusar fram i bildflödet. Men om du saknar uppslag lär du bli klarvaken efter en stund på Pinterest.

Sedan gillar jag StyleRoom. Den här sajten påminner om Elle Decoration. Både idéer och bilder är skarpa och jag gillar särskilt avdelningen Före och efter. Det är så otroligt inspirerande att se förvandlingen från något trist och urvattnat till den där fulländade förbättringen som både är estetisk och har all funktion en design kan önska sig. Ren lycka förmedlad i två bilder bredvid varandra. Missa inte denna sida.

Sedan tycker jag att Sköna Hem är en sida man ska besöka för att få nya infallsvinklar. De vet vad de håller på med. Om man vill ha säkra kort för en lugn och klok inredning är detta platsen du ska botanisera runt på. Här kan man såklart med fördel välja att läsa papperstidningen. Det är väl underbart att bläddra på riktigt? Det tycker i alla fall jag. Sköna Hem erbjuder även kurser i inredning och det är något jag kan rekommendera.