Det finns väl inget som går upp emot att äta hemmagjord kladdkaka? Jag brukar följa ett recept jag hittade i ett nummer av Ica Buffé för några år sen. Jag tror att detta innehåller dubbelt av allting och kladdkakan blir enligt mig dubbelt så god som alla andra.

Räcker till vännerna i en vecka

Bakat kladdaka och myst hemmaJag brukar lägga ett lager av kaffeglasyr och strössla över kokos och servera med vispgrädde. Underbart gott, men man kan bara ta väldigt smala slices för den är så mäktig. Å andra sidan är den tacksam att förvara i kylskåp och håller sig jättefint i en vecka. Då har man något smarrigt att bjuda på varje dag. De flesta av mina vänner vågar äta sötsaker trots alla varningar om socker. Vi är väl inte kloka helt enkelt.

Fastnade totalt i Mega Fortune Dreams

Sen fick jag för mig att prova att spela slots på ett online casino. Det har jag aldrig testat förut men det var rent ut sagt egendomligt roligt. Jag blev helt uppslukad av detta och satt en god stund och testade några olika varianter. Det här är ju enarmade banditer med rätt stora vinstmöjligheter och man måste lära sig att hålla ordning på paylines och scatters, wilds och bonusspel. Nu provspelade jag olika gratisspel eftersom jag är en riktig rookie på detta . Jag ville träna mig utan pressen att satsa några pengar och först hitta något som passar mig. Tiden bara flög iväg och jag fastnade i Mega Fortune Dreams som verkar vara ett väldigt känt spel från Net Entertainment. Det är högst troligt att jag kommer att fortsätta prova mig fram och även göra lite satsningar framöver. Vem vet? Jag kanske vinner storkovan och äntligen kan bjuda släkt och vänner på den där drömresan till Bahamas!